2013. június 11., kedd

Mit modd a Karmád..... Milyen a személyes éved ?....




 Egy kis Játék!!

               Számmisztika - Számold ki a személyes éved



Az emberi élet kilenc periódusos ciklusban fejlődik (a kilenc számjegy a világmindenséget jelképezi). Minden év egy fejlődési szakasz része. Ha szeretné megtudni, mikor hol tart éppen a fejlődés útján, az a személyes év értékeléséből kiderül. A számítás nagyon egyszerű: a születési hónap és nap számához ezúttal a keresett év számát kell hozzáadni.

A személyes év sosem január elsejével kezdődik, hanem azzal a nappal, amikor a születésnapját ünnepli.
Aki tehát mondjuk február 25-én született, és a 2013. évére kíváncsi, annak az alábbi számítást kell elvégeznie:
2+25+2013= 15 1+5=6 addig számolunk míg EGYJEGYŰ számot nem kapunk!!
A 2013as évébe CSAK születésnapja után lép be. Születésnapjáig az előző év száma érvényes.



Mit takarnak a számok?


1-es személyes év
Az újrakezdés éve. Minden, amit most tesz, kihat a következő kilenc esztendőre. Bíznia kell önmagában, az erejében, az alkotóképességében. Mindenképpen minőségi változás várható az előző 9 évhez képest. Általában rajtunk múlik, hogy ez milyen intenzitású. A most induló vállalkozás, párkapcsolat, vagy az ekkor kötött házasság tartósnak ígérkezik. De nem kell feltétlenül új munkahelyre menni, vagy új szerelmet keresni, a meglévőben is lehet megújulás. A munkában érdemes megújulni, új ötleteket előszedni, ami nyomán szinte természetes az előrelépés a ranglétrán, vagy a fizetési kategóriában. A párkapcsolatban ha nem egy új szerelmet, akkor a régi "minőségi változását" hozza ez az év. Az érzelmek mélyülése, egymás erényeinek felismerése, esetleg a szex rejtett titkainak felfedezése rejti magában a változást. Feltétlenül ki kell kihasználni ezt az évet, különben kilenc évet lehet várni, mire az élet ismét ilyen lehetőségeket kínál.
Az 1-es Sorsszámú emberek ilyenkor szinte "újjászületnek", a 2. és 9-es Sorsszámúak azonban eléggé nehezen tudnak alkalmazkodni a gyors változásokhoz.

2-es személyes év
A tervezés ideje. Ez az esztendő már nem olyan lendületes, mint az 1-es, de hát az alapozás alaposságot, körültekintést, megfontoltságot igényel, mert ezen múlik a siker. Az anyagiak kerülnek előtérbe, most a gyűjtés, a gyarapodás, a biztonsági tartalékok megteremtése a cél, hogy legyen miből kivitelezni a nagy terveket. Sok akadályba ütközhet, amik azért kerülnek az útjába, hogy a megoldásuk közben megerősödjön az akarata, letisztulhassanak a vágyai, ráébredjen saját korlátaira, hiányosságaira, és mielőbb pótolhassa azokat. A tervezgetés időszakában új kapcsolatok szövődhetnek, olyan emberek bukkannak föl, akik idővel megbízható szövetségesekké válhatnak. Fogadja őket nyitott szívvel, hallgassa meg a tanácsaikat, de egyelőre csak a saját feje után menjen, mert nem biztos, hogy ami másnál bevált, önnek is sikerülni fog. A párkapcsolatban nem annyira a párja, mint inkább a közvetlen környezet hatása, a férfi családtagok akadékoskodása miatt elbizonytalanodik nemcsak a párja, de a saját érzéseiben is.


3-as személyes év
A kibontakozás időszaka. Ez az év a Jupiterrel rezeg együtt, így sikert hoz a pénzügyek és a szerelem terén. Sokkal lendületesebb, mint az előző év volt. Ne pazarolja hát az energiáit fölösleges dolgokra, összpontosítson mindig a célra. Ha az elmúlt két évben alaposan kihasználta a lehetőségeket, akkor most végre kezdődhet a gondtalan alkotás, a művészkedés, Egyébként a 3-as év a gondtalan szórakozás, az önfeledt szerelem ideje. A társasági élete fellendül, vonzereje, személyes varázsa fokozódik, és az apró flörtök, kis kalandok természetes velejárói lesznek a mindennapoknak. Sok utazás, vidám találkozások, esetleg a tudásának gyarapítása - iskolai keretek között, vagy valamilyen tanfolyamon - mind, mind a hármas év hozadéka. Mivel egyszerre túl sok információ és élmény zúdul a nyakába - fontos a mérsékletesség. Tartson gyakran önvizsgálatot, szűrje le a tanulságokat, meditáljon.
Az 3-as a Jupiter rezgése is, így a 3-as Sorsszámúak mindenkinél könnyebben érvényesülnek. Az 1-es Sorsszámúak túlpöröghetnek, míg a 9-esek a problémákat erősítik fel jobban a valóságosnál.


4-es személyes év
A kapcsolatok ápolásának ideje. Most a család kerül előtérbe, a legfontosabb a törődés, az igaz szeretet felismerése. A munka terén is a kapcsolatépítésre, a közös erőfeszítésekre helyeződik a hangsúly. A család érdekében tett erőfeszítések idővel sokszorosan megtérülnek. A 4-es személyes év megköveteli, hogy nagyobb türelemmel viseltessen a családja, az idősebbekkel szemben, tenni családod érdekében, légy türelemmel, áldozz időt meghallgatni a szeretteidet. A 4-es év a megpróbáltatások ideje is, de aki kiállja a próbát, számíthat a sikerre.

5-ös személyes év
A nyitottság, a boldog sodródás ideje. Bármilyen haszontalannak tűnhet is egy bulizással, tombolással töltött hétvége, nem az annak, aki az 5-ös személyes évét éli. Légy közvetlen, kedves és laza, hagyd magad sodródni. Sose tudhatod, mikor merre vet az ár, és abból milyen sikert kovácsolhatsz később.

6-os személyes év
A kihívások ideje. Életbe vágó történések, sorsfordító döntések időszaka ez. Most megtalálhatod végre a lelki társad, vagy a harmóniát a meglévő kapcsolatban. Akár kisbaba érkezésére is van lehetőség. Ne a karrierre, a pénzre koncentrálj, hanem azokra, akikre számíthatsz, akik szeretnek.

7-es személyes év
Az önelemzés ideje. Vonulj el egy kicsit a világtól, és nézz magadba. Ebben az időszakban nagyon hasznos felfedezéseket tehetsz. Ne törődj most a külvilággal, az anyagi javakkal, nem kell aggódni ezek miatt. Koncentrálj arra, hogy végre elfeledhesd a múltbeli sérelmeket, és tiszta, megbocsátó szívvel gondolhass ellenségeidre. Előfordulhat nem várt pénz érkezése is, akár valamilyen nyeremény, esetleg örökség.

8-as személyes év
A meggazdagodás ideje. Tűzz ki nagy célokat magad elé, a kínálkozó lehetőségek segíteni fogják a megvalósításukat. Vigyázat! Az elhamarkodott döntések akár csődhöz is vezethetnek! Megfontoltan cselekedj, s ne légy túlzottan szerény. Merj nagyot álmodni! Valóra válik.

9-es személyes év
A rend ideje. Tedd rendbe a dolgokat magad körül, tisztogass a szívedben, ne maradjanak lezáratlan ügyeid. Új dologba most nem érdemes kezdeni. Bár ez nem könnyű év, mégis közel a várva várt megkönnyebbülés.