2013. szeptember 19., csütörtök

Halak Telihold.....érzékeny ölelés!!!

Ébredj fel mások álmaiból és kezd el megálmodni a sajátodat! Ha már régen megálmodtad, nézd meg, mi az, ami visszatart, hogy megvalósítsd! Az álmokat nemcsak megálmodni kell, hanem elengedni a racionális félelmeket is. Amennyire irracionális síkon mozognak az álmok, annyira próbáljuk racionális aggodalmaskodással megakadályozni a megvalósulásukat. A Halak-Szűz tengely valami hasonló konfliktusról árulkodik és felveti az önbizalom problémáját, amelyek miatt olykor-olykor hamis ábrándokba menekülünk.




A holdtöltét megelőző napok sokszor felkavaróbbak, feszültebbek, mint maga a holdtölte napja. Nagyfokú lelki érzékenységet hoz a mostani Halak telihold, mely pontossá 2013. szeptember 19-én válik a Halak 26.fokán. A telihold feszültségeit legerősebben a külvilággal való érintkezésben, a társas kapcsolatainkban érezhetjük. Az egyedül lét kérdése igen előkelő szerepet kap ezekben a napokban, de a valódi értékek fontossága is, beleértve a megbízhatóságon alapuló kapcsolatokat. Nem racionális értelemben, hanem elsősorban lelki, érzelmi viszonylatban.



 A Halak telihold feszült energiái felszínre hozzák azt, hogy kire számíthatsz érzelmileg, kitől kaphatsz együttérzést, támogatást. Több emberből előtörhet az egyedülléttől való félelem, vagy érezheti azt, hogy magára van hagyva bizonyos helyzetekben, senkire sem számíthat, becsapva érzi magát vagy éppen tehetetlennek. Ha ilyen érzések elhatalmasodnának rajtunk, próbáljunk meg nem mártírrá, áldozattá válni, elégedetlenkedni, hanem vizsgáljuk meg, hogy mi az a valami, amitől nem tudtunk eltávolodni annyira, hogy önként hozzunk érte áldozatot. Nem hamis illúziók táplálásáról van itt szó, hanem felül kell tudni emelkedni azokon a hétköznapi problémákon, amelyek az önbizalmunkat esetleg porrá zúzza, legyen szó fizikai szükségletekről, életmódváltásról vagy mások kritikai észrevételeiről, bármiről, melyek túlérzékennyé tehetnek. 



A teliholddal egy időben van egy igen nehéz bolygó együttállás a Skorpió jegyében (Szaturnusz-Vénusz-felszálló holdcsomó), amely olyan érzelmi kötődések lezárását és elengedésének szükségszerűségét hozhatja, amelyekből már hiányzik az odaadás vagy az elköteleződés képessége és a boldogtalanság felé sodor.
Amikor a Hold a Halak jegyében jár, ugyan a hangulatunk ingadozóbbá válhat, de az álmainkra jobban emlékezhetünk és a láthatatlan világ (spirituális) segítségére is sokkal fogékonyabbak lehetünk, mint általában. Érdemes hangolódni, áthangolódni és feloldódni.




 (forrás:horoszkópelemzés.hu)